COVIMPEX va ofera o gama completa de echipamente textile de la producatori lideri in domeniu. Echipamentele se caracterizeaza prin robustete, versatilitate, productivitate si inalta performanta.

Partenerii nostri

PICANOL

PICANOL dezvolta, produce si lanseaza pe piata masini de tesut de inalta tehnologie. Masinile de tesut ale firmei PICANOL sunt o sinteza a cunostintelor tehnologice si experientei construite de mai mult de jumatate de secol.

Astazi, mai mult de 2.600 de tesatorii din intreaga lume lucreaza cu masini PICANOL, totalizand un numar de 110.000 masini de tesut.


BONAS Textile Machinery NV

BONAS produce masini de tesut Jacquard electronice pentru masinile de tesut. Membra a grupului Van de Wiele.


FADIS

FADIS produce de peste 45 de ani masini de bobinat si sculuit de precizie, pentru fire filate si filamentare; masini de bobinat de precizie pe formate conice si cilindrice; masini de bobinat moale; masini de bobinat pe bobine cu flanse; masini de dublat; masini de rebobinat de pe scul pe bobina; masini cu jet de aer pentru acoperirea firelor elastice cu fire filamentare sau filate; masini de mercerizat.


MAGEBA

MAGEBA TEXTILMASCHINEN GmbH & Co. OHG produce toata gama de masini pentru pasmanterie: masini de urzit si rame pentru fire elastice, rigide si texturate; masini de tesut benzi; gama de masini pentru albire, vopsire si finisare; gama de masini pentru peliculizare cu silicon si masini de ambalat.


AUTEFA SOLUTIONS

AUTEFA Solutions este numele grupului in care firmele Autefa (pliatoare), Fehrer (masini de intertesere), F.O.R, Octir (carde) si Strahm Hi-Tex (cuptoare) lucreaza prin combinarea tehnologiilor fiabile pentru industria de realizare a materialelor netesute si experienta indelungata a acestor companii. AUTEFA Solutions este un simbol pentru masini de inalta calitate dezvoltate si fabricate în Europa. AUTEFA Solutions furnizeaza linii la cheie, precum şi concepte tehnologice inovatoare pentru produse economice si de inalta calitate pornind de la procesarea fibrelor pana la produsul netesut finit. Clientii beneficiază de flexibilitatea, expertiza tehnologica si know-how-ul specialistilor la sediile firmelor din Germania, Austria, Italia si Elvetia.


GROZ-BECKERT

Masini de înnodat, nevedit in cocleti si spata, prezentatoare de fir de urzeala, masini de asejat lamele.


Genkinger GmbH

Firma produce de peste 80 de ani carucioare pentru transport si ridicare utilizate in industria textila.


BURCKLE

Firma Burckle realizeaza o gama variata de spete utilizate in industria textila: spete pentru masini de tesut cu jet de aer: gama completa pentru orice tip de masina de tesut, spete plane: realizate din material de inalta calitate, spete pentru masinile de tesut fire din fibra de sticla, spete pentru masinile de urzit si incleiat.


COGNETEX

Cognetex produce utilaje textile de înaltă calitate din 1938: linii complete "de la fibra la fir": masini pentru preparatia filaturii cu masini rupatoare si laminoare integrate, laminoare cu camp dublu de ace, laminoare finisoare si masini de filat pentru fibre filate lungi. Cognetex furnizeaza piese de schimb originale pentru toate masinile vandute pana in prezent si anume: Cognetex, Tematex, SanGiorgio si Cognesint.


OBEM

OBEM Dyeing Machinery produce din 1946: masini pentru vopsirea atât în sistem orizolntal cât si vertical pentru fibra, banda, pala, fire; aparate de vopsit în scul tip cabinet sau prin pulverizare; autoclave de aburire sub vacuum pentru fixarea firelor rasucite si/sau reconditionare; aparate de vopsit overflow pentru tesaturi.

OBEM produce sisteme complet robotizate pentru toate masinile mentionate si, pentru game complete de productie , o varietate de accesorii pentru vopsitorii, cum ar fi masini de laborator, dispozitive de presare, bucatarii de culori, centrifuge, uscatoare si software dedicate pentru conducerea masinilor si fabricilor.


DETTIN

Hidroextractoare, camere de uscat, instalatii de centrifugare si automatizari pentru formate de fire, pale si benzi.


UNITECH

UNITECH TEXTILE MACHINERY a crescut prin fuziunea firmelor Comet si Santalucia fiind în prezent unul din cei mai importanti producatori mondial de masini pentru finisaj textil care realizeaza: masini pentru finisaj uscat: masini de scamosat, tuns, gonflat, periat si smirgheluit; masini pentru finisaj umed: rame de uscat-tremofixat simple sau în mai multe straturi, uscatoare de relaxare, rame de egalizat si stabilizat, capete de raclare si linii complete de peliculizare, uscatoare cu impregnare.


ANDRITZ Kusters

Calandrii si uscatoare pentru materiale textile tesute, tricotate, netesute si hartie.


C & B Tessile

Aparatura de laborator pentru testarea fibrelor, firelor, tesaturilor, tricoturilor, netesutelor, covoarelor si confectiilor; aparate de vopsire de laborator, aparate de conditionare de laborator, instrumente de masurare a culorii, echipamente de laborator pentru detreminari fizico-chimice, etc. Balante, microscoape, micrometre, sticlarie de laborator. Masini de cusut, calcat, manechine pentru confectii, masini de tricotat cu cartela.


MATHIS

Aparate de laborator pentru vopsitorie si finisaj, Jiggere, fularde, uscatoare, calandre, aparate de vopsit, masini de imprimat, masini de spalat, masini de peliculizat, spectofotometre etc.


NESI & PUGI

Masini de cusut bucatile cap la cap pentru finisaj; ele joaca un rol important in obtinerea unor finisaje de calitate.


HARRY LUCAS Textilmaschinen

Masini de tricotat circulare pentru articole inguste (benzi, bandaje, izolatoare, articole tehnice, medicale, corzi, sireturi, lenjerie, caciuli, esarfe etc.), masini de tricotat din urzeala (pentru plase, ambalaje, bandaje, articole din fire de sticla, corzi, funii, etc.), masini de impletit si spiralat pentru fire textile si metalice, masini speciale (masini de taiat benzi din folie de PE, PP, masini de rasucit pentru funii din fire naturale/artificiale sau hartie, masini de rolat sau pliat articole inguste).


TERROT

Masini de tricotat circulare cu sau fara Jacquard pentru: imbracaminte exterioara, lenjerie, articole sport, timp liber sau de moda, articole pentru casa, etc.


MAMMUT

Masini de matlasat cu unul sau mai multe ace, masini pentru taierea si coaserea saltelelor.


MCS

Jiggere la temparatura inalta sau joasa, aparate de vopsit pe sul, in funie, masini de mercerizat, aburitoare, masini de degresat/albit /mercerizat/spalat, aparate de vopsit de laborator, sisteme de control pentru operatia de vopsit, sisteme de automatizare.


SALVADE-KMT

Masini pentru finisaje speciale: masini de plisat, creponat, calandre, masini de imprimat prin transfer, masini de gofrat, peliculizat, metalizat, laminat, decupat cu laser, etc.


MAGETRON S.R.L.

Magetron S.R.L. produce masini automate si semiautomate de taiere si coasere, festonare, etichetare, pliere si ambalare pentru toate tipurile de textile de uz casnic si alte materiale: lenjerie de pat - cearsafuri, perne, plapumi, pilote si paturi, prosoape de bucatarie si de baie, fete si servetele de masa, perdele, covoare, lavete de curatat etc.
In peste 40 de ani de activitate a castigat o reputatie globala ca lider de piata in ceea ce priveste superioritatea tehnologica a masinilor si standarde de inalta calitate.


BIANCO

Desfacatoare de tricot tubular, masini de taiat tricotul tubular, bazine de spalat, sisteme de ghidare a tesaturilor si tricoturilor, sisteme de stoarcere in latime, sisteme de debiezare optice sau cu roti cu ace, fotocelule pentru urmarirea pozitiei tesaturilor si tricoturilor, sisteme de taiere a marginilor, compactoare, masini de sanforizat, masini de rolat, cilindrii intinzatori.